Nejste připojeni. Zpravodaj může obsahovat některé informace o uživateli, takže se nemusí zobrazit správně.

ZPRAVODAJ DPS ONDŘEJOV 26. 04. 2024

ZPRAVODAJ DPS ONDŘEJOV 26. 04. 2024

logo_acymailing_step_email.png


‍ZPRAVODAJ DPS ONDŘEJOV
26. 04. 2024


image_mailing_step_email.jpg

Vážené kolegyně, vážení kolegové, 

po delší pětileté pauze se v Denním psychoterapeutickém sanatoriu (DPS) Ondřejov opět uskutečnila ONDŘEJOVSKÁ KONFERENCE. Jako téma jsme si tentokrát vybrali PRVNÍ EPIZODU SCHIZOFRENIE V SYSTÉMU VZNIKAJÍCÍ KOMUNITNÍ PÉČE.

Více o konferenci si můžete přečíst ZDE.

V květnu zahajujeme další běh některých našich TERAPEUTICKÝCH PROGRAMŮ, kam se můžou přihlásit Vaši pacienti se schizofrenním onemocněním nebo zkušeností s psychózou. 

V těchto programech nabízíme POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA

‍BŘÍZA

na podporu psychické odolnosti

VRBA

pro posílení motivace a lepší myšlení

JASAN

pro studenty

NOVINKA

ROZMARÝN

SKUPINA PRO ADOLESCENTY A MLADÉ DOSPĚLÉ

Pro klienty ve věku 16–24 let s diagnostikovaným psychiatrickým onemocněním, kteří jsou aktuálně relativně stabilizováni a motivováni pro dlouhodobou skupinovou terapii. 

 

‍Pacienti se schizofrenním onemocněním nebo zkušeností s psychózou můžou navštěvovat také naše průběžné skupinové terapie či terapeutické programy.

Jejich seznam najdete ZDE.


‍AKTUÁLNÍ LETÁKY KE STAŽENÍ NAJDETE ZDE

V případě zájmu o zaslání tištěných letáků, nám napište na e-mail dps@ondrejov.cz .  


Mindwell je digitální platforma pro péči o duševní zdraví, která nabízí pacientům systematickou terapii nejčastějších psychických poruch, jako jsou deprese a úzkosti. Aktuálně pracujeme na terapeutickém programu pro řešení syndromu vyhoření. Digitální terapeutické programy jsou založené na principech kognitivně-behaviorální terapie (KBT). Jde o účinnou formu terapie, která se zaměřuje na to, jak naše emoce a přesvědčení ovlivňují naše chování a myšlenky.

Platforma byla vytvořena největšími odborníky na KBT v České republice. Hlavním autorem programů je MUDr. Jan Praško, CSc., spoluautorkou a odbornou garantkou je PhDr. Marie Ocisková, Ph.D. Digitální terapii Mindwell v rámci zdravotního pojištění plně hradí VoZP a ČPZP, pojišťovna ZP MV ČR nabízí příspěvek.

‍DPS Ondřejov je součástí holdingu AKESO,
jednoho z předních poskytovatelů zdravotní péče v Česku. 

www.akesoholding.cz